IS-foorumin ennakkokutsu

TOINEN ITÄ-SUOMI FOORUMI JOENSUUSSA 9.11.

Viime syksynä järjestettiin ensimmäinen Itä-Suomi foorumi Kuopiossa 3. marraskuuta. Onnistunut tapahtuma saa jatkoa, kun Joensuun kaupunki ja Itä-Suomi Unioni ry järjestävät toisen Itä-Suomi-foorumin 9. marraskuuta Joensuussa.

Tapahtumapaikkana on hotelli Kimmel, Itäranta 1, 80100 Joensuu (www.sokoshotels.fi). Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 09.15 ja päättyy noin klo 19.30.

Ohjelmassa ovat esillä mm. uuden hallituksen toimet Itä-Suomen hyväksi, alueemme saavutettavuus sekä itärajan ulko-ja turvallisuuspoliittinen tilanne 2024 presidentinvaaleihin liittyen. Kuulemme myös esimerkkejä itäsuomalaisten yritysten menestystarinoista rikasta kulttuuritarjontaamme unohtamatta.

Luvassa on jälleen poikkeuksellisen ajankohtainen ja mielenkiintoinen foorumi Itä-Suomen yhteisen ja paremman tulevaisuuden rakentamiseksi eri toimijoiden hyvällä kumppanuudella.

Tarkemman ohjelman ja ilmoittautumislinkin sisältävä kutsu lähetetään syyskuussa.

Päivä kannattaa jo nyt merkitä kalenteriin ja tehdä tarvittaessa myös majoitusvaraus. Hotellista on varattu huonekiintiö foorumin osanottajille 8.-10.11. tunnuksella IS-foorumi2023.

Osanottajille järjestetään tarvittaessa eri suunnilta bussikuljetus, joka mahdollistaa osallistumisen myös foorumin päättävälle kaupungin vastaanotolle.

Tavataan Joensuussa 9.11.2023.

Tervetuloa!