Ensimmäinen Itä-Suomi foorumi kokosi Kuopioon 130 itäsuomalaista vaikuttajaa

Itä-Suomi Unioni ry ja Kuopion kaupunki järjestivät ensimmäisen Itä-Suomi foorumin Kuopiossa 3. marraskuuta. Scandic-hotelliin kokoontui täysi sali, 130 itäsuomalaista yritys-, kunta- ja järjestöelämän vaikuttajaa kuudesta eri maakunnasta.

Osanottajat ja nimekkäät puhujat sekä panelistit jakoivat yhteisen huolen Itä-Suomen haasteista ja näkemyksen siitä, että alue tarvitsee myös valtiovallan erityistoimia voimakkaasti muuttuneessa talous- ja turvallisuustilanteessa.

Mutta myös vahvan luottamuksen siihen, että itäisellä Suomella on paljon sellaisia vahvuuksia, joiden varaan parempi tulevaisuus voidaan yhdessä rakentaa. Avainasemassa on yksityisten ja julkisten investointien vauhdittaminen, osaavan työvoiman saatavuuden turvaaminen sekä itäsuomalaisen identiteetin ja kulttuurin vahvistaminen.

Katso tästä foorumin kuvakavalkadi ja tallenne puheenvuoroista sekä toimitusjohtaja Jukka Leskelän ja pääjohtaja Mikko Helanderin esitysdiat.

ISU ry kiittää lämpimästi kaikkia foorumin osanottajia, puhujia sekä yhteistyökumppaneita ja Kuopion kaupunkia erittäin onnistuneesta tapahtumasta!

Kuvat

Esitykset

Tallenne

Katso tallenne YouTubessa, jos haluat hypätä suoraan tiettyyn puheenvuoroon.